октомври 26, 2020

ВМРО ДПМНЕ: Намерно подметнат пожар за да се скрие криминалот

Вмро дпмне

И опозициската ВМРО ДПМНЕ реагираше за пожарот во архивата на Инспекторатот за животна средина. Партијата на Мицкоски оценува дека пожарот бил намерен за да се сокриат како што велат, нечистите дела на власта. Портпаролот Димче Арсовски ги повика истражните тела да ги откријат вистинските причини, што според него, во слични случаи вистината секогаш останувала сираче.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •