ноември 27, 2020

Ту, да т’ибам к’сметот.

Левица

Левица чува пари у Еуростандард банка – банката пропаѓа у стечај!?

Пратеник на Левица си иде со автобус за Штип – автобусот се самозапалува!?

Левица поднесува барање за инспекциски надзор до Инспекторат за животна средина – Инспекторатот е опожарен!?

p.s. Ту, да т’ибам к’сметот.
И зајак да не’ види, ќе почне да лае. 😁

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •