јуни 5, 2023

Сончево и топло и во наредните денови

Прогноза за 11.09.2020

Минимална температура: 7°C до 16°C
Максимална температура: 28°С до 34°C Сончево и топло со слаб до умерен северен ветер.

Прогноза за 12.09.2020

Минимална температура: 8°C до 17°C
Максимална температура: 28°C до 33°C Сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен североисточен ветер.

Прогноза за 13.09.2020

Минимална температура: 8°C до 17°C
Максимална температура: 28°C до 34°C Сончево со мала до умерена облачност и со слаб до умерен северен ветер.

За авторот

Сподели