октомври 25, 2020

Протест на ВМРО – ДПМНЕ против поскапувањето на струјата (видео)

Почна протестот на ВМРО- ДПМНЕ против поскапувањето на струјата. Протестот почна со интонирање на химната на Република Македонија.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •