јуни 6, 2023

Временска прогноза

Прогноза за 09.09.2020

Минимална температура: 8°C до 17°C
Максимална температура: 28°С до 33°C Сончево и топло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен северен ветер.

Прогноза за 10.09.2020

Минимална температура: 9°C до 18°C
Максимална температура: 27°C до 34°C Сончево и топло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен северен ветер.

Прогноза за 11.09.2020

Минимална температура: 8°C до 18°C
Максимална температура: 26°C до 33°C Сончево и топло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен северен ветер.

За авторот

Сподели