септември 16, 2021

СИНДИКАТОТ БАРА ЗАРАЗЕНИТЕ РАБОТНИЦИ СО КОВИД 19 ДА ЗЕМААТ ЦЕЛА ПЛАТА (видео)

„Ковид 19 влезе во регистарот на професионални заболувања. За да можат заразените работници или оние кои биле во изолација да земаат цела плата“, вели во интервју за ТВ24 Благоја Ралповски, претседател на Конфедерација на слободни синдикати.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •