мај 28, 2023

Што не си ги земе во Мамас да лупат пиперки?

Иљче

“Наместо апанажа, на екс-пратениците ќе им се понуди работно место во јавна администрација.”

Чекајте бе клошари. Нели пред секои избори се фалите дека кандидирате успешни и докажани личности што ќе ја однесат земјава напред. Ова се тие?! Овие неспособниве да си најдат работа после цел мандат крвничко цицање на буџетот? Шо не си ги земе Заев во Мамас да му лупат пиперки?

Фејсбук статус на Иљче Затаракоски

За авторот

Сподели