мај 28, 2023

Временска прогноза

Прогноза за 06.09.2020

Минимална температура: 8°C до 17°C
Максимална температура: 27°С до 33°C Сончево и потопло со слаб до умерен ветер од југоисточен правец.

Прогноза за 07.09.2020

Минимална температура: 9°C до 18°C
Максимална температура: 28°C до 34°C Сончево и топло со мала локална облачност. Ќе дува слаб до умерен ветер од јужен правец.

Прогноза за 08.09.2020

Минимална температура: 10°C до 19°C
Максимална температура: 27°C до 35°C Сончево и топло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен северен ветер.

За авторот

Сподели