јуни 7, 2023

Осмото светско сдсм-овско чудо

Кинескиот ѕид, Таџ Махал, градините на Семирамида, пирамидите, Нијагарините водопади, Панамскоот канал, Асуанската брана и рушењето на дивоградбата кај Мавровка, осмо светско СДСМовско чудо.

Фејсбук статус на Сашо Тасевски

За авторот

Сподели