ноември 27, 2022

Затворен ноќниот клуб Аватар во Струмица

Утрово Државната пазарна инспекција го затвори ноќниот клуб Аватар во Струмица. Директорот на инспекторатот Стојко Пауновски за Фактор вели дека веќе е издадено решението и веднаш почнале со пломбирањето. 

Клубот ќе биде затворен додека не се донесат протоколите за работа на ноќни клубови.  

Викендов Аватар стана познат на сет амакедонска јавност по фотографиит еод журки на кои имаш емногу луѓе кои се забавуваа без заштита и без дистанца. 

Сподели