ноември 27, 2022

Елвис вози ФИАТ

Видеото и автомобилот станаа хит за неколку дена. Видеото има собрано над шест милиони прегледи во последните неколку недели, додека автомобилот што го претставува Елвис стана бестселер.

И покрај ситуацијата со пандемијата, камионот „Страда“ на „Фиат“ го нарачаа повеќе од 6.000 клиенти во Бразил во првите десет дена. Подолу можете да видите промотивно видео во кое младиот Елвис Присли ја изведува „Blue Suede Shoes“ и скока во црвен Fiat на средина на претставата. Елвис го прифаќа предизвикот и седи зад воланот и вози низ неколку филмски сцени.

Во Фиат, Елвис беше оживеан благодарение на еден од најдобрите имитатори на Елвис, Дин З од Мисури кој победи на натпреварот во 2013 година како најдобар имитатор на Елвис Присли.

Сподели