ноември 28, 2022

Трпчески го промовираше првиот сингл од цд-то МАКЕДОНИСИМО

Слушнете го првиот сингл „Не си го продавај, Кољо, чифликот“ (Омаж за Брамс)! од мојот претстоен албум „МАКЕДОНИСИМО“ на Spotify и очекувајте го објавувањето на албумот на 28 август 2020.

Сподели