ноември 28, 2022

Денес минирање на делницата Пресека – Песочан

Илинден А.Д. Стуга денес во период од 12:00 до 15:00 часот ќе врши минирање на патниот правец Кичево – Охрид, делница Пресека-Песочан.

Како што информира АМСМ, поради минирањето сообраќајот ќе биде блокиран во двата правци.

Сподели