ноември 28, 2022

Чудно однесување на Меркел

Новинарите успеале да го снимат моментот кога Меркел чекори по црвениот килим и кога наеднаш застанува и збунето гледа кон влезот на салата.

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска пристигна на вонредниот состанок на претставниците на ЕУ во Европскиот совет од почетокот на пандемијата со коронавирусот, а она што беше најинтересно таму е дека таа се загуби додека одеше кон просторијата за состаноци.

Новинарите успеале да го снимат моментот кога Меркел чекори по црвениот килим и кога наеднаш застанува и збунето гледа кон влезот на салата.Можеби ќе ве интересира

Како што може да се забележи на видеото, по неколку секунди размислување, таа продолжи да оди кон зацртаната цел.

Сподели