декември 7, 2022

Излегоа податоци за изборите по избирачки места

Бидејќи ДИК сè уште не се во состојба податоците од изборите да ги објават на нивниот веб сајт, истите се објавени на гугл драјв.

Податоците можете да ги погледнете на следниот линк: https://drive.google.com/file/d/1WOzcYkzl5gVi_P0HOcDhOtpt9Ch5_6Uf/view

Сподели