ноември 27, 2022

Хаосот во ДИК продолжува

Сајтот на ДИК повремено не работи и ден после изборите. Во текот на денот забележани се низа дилеми.

Исто така од она што го забележавме, кога ќе се отвори страница од мобилен телефон дава едни, а од компјутер сосема други резултати.

Сега и во Демир Хисар убедливо победува ДУИ.

Затоа, што се случува со овие резултати, одговор треба да дадат од Државната изборна комисија.

Сподели