декември 8, 2022

Левица ќе бара рачно пребројување на гласовите

Двајца фиксни! Тројца украдени!? Хаос во ДИК. Идеме на рачно броење… На повидок тежок фалсификат. Најнерегуларни избори откога постои Македонија!
Одиме до КРАЈ!!!

Фејсбук статус на Димитар Апасиев.

Сподели