ноември 27, 2022

Прекинато гласањето во Лојане

Пред кратко време во село Лојане во Општина Липково, на гласачкото место 1129, се случи сериозен инцидент, објавува Лајм Прес.

Според набљудувач во ова изборно место, забележано е дека многу гласачки ливчиња кои недостасуваат, ливчиња кои некој ги отстранил.

Ова беше причината поради која набљудувачот го стопирал процесот, побарал полициска помош и побарал ова да биде евидентирано во записникот.

Сподели