ноември 27, 2022

Во 21ч се затворија изборните места, излезноста до 20:30ч 50,84%

Во 21ч се затворија изборните места, излезноста до 20:30ч изнесува 50,84%, објави ДИК. Резултатите од изборите се очекуваат околу 23ч.

Сподели