декември 8, 2022

Во Струга забележано собирање на групи пред избирачко место

Во Струга пред избирачкото место во училиштето “Браќа Миладиновци” се забележани групирања пред влезот на училиштето на лица со возила без регистерски таблички кои говорат албански со гласачи кои одат да гласаат. Интервенирала и полицијата.

Сподели