декември 8, 2022

ВМРО-ДПМНЕ: Од обработени 37% од гласовите 109.670 ВМРО-ДПМНЕ – 99.447 СДСМ

Oд досега обработените 37% Коалицијата Можеме има 99.447 гласови, ДУИ 25.148, Алијанса на Албанците 19.599 и ВМРО-ДПМНЕ 109.670.

Сподели