декември 8, 2022

Ред пред банките во Тетово за подигање на платежните картички

Стотици граѓани од раните утрински часови чекаат ред пред банките во Тетово за да ги подигнат платежните картички за купување на домашни производи.

Анкетираните граѓани револтирани велат дека од четири часот наутро чекаат и се уште не успеале да дојдат на ред а ваквата ситуација трае со недели.

Прилог на ТВ 21

Сподели