ноември 27, 2022

Гореше депонија во Карпош

Густ чад, најверојатно од запалено ѓубре се ширеше утрово над скопската општина Карпош.

Во пост објавен на Фејсбук пишува дека на терен се излезени полицијата и противпожарната служба.

Досега, никој од локалната управа не излегол со информации за настанот.

Сподели