ноември 28, 2022

Милески: Токму овој потпис на преспанскиот од неовластено лице го прави договорот ништовен и некого ќе го испрати во затвор

Роберт Милески

Роберт Милески на Фејсбук ја коментира ништовноста на преспанскиот договор.

“Е токму овој потпис на преспанскиот од неовластено лице го прави договорот ништовен и некого ќе го испрати во затвор.”, коментира Милески.

Сподели