ноември 28, 2022

Уапсен активист на СДСМ за изборен поткуп во Ѓорче Петров

Во полицициска акција во општина Ѓорче Петров едно лице е уапсено за изборен поткуп. Акцијата се одвивала во населбата Даме Груев, веднаш после мостот. Приведено е лицето Н.К., активист на СДСМ.

Сподели