ноември 28, 2022

На “youtube” каналот ” лагите на Заев” осамна ново аудио

Лидерот на СДСМ и екс-премиер Зоран Заев, за Албанците во Македонија вели дека пет банки не вредат на пазарот на гласови.

Во новата аудио бомба тој вели:

„Пет банки не вредат. Не вредат на пазарот на гласови. Со избори и они ќе се валоризираат….“

Целиот разговор слушнете го во продолжение: 

Сподели