декември 6, 2022

МКЦ организира бесплатно “Кино на трева”

Денеска и утре во паркот на МКЦ ќе се одржат бесплатни филмски проекции со почеток од 21 часот. Настаните ќе бидат реализирани по соодветен протокол, запазувајќи ги препорачаните мерки за заштита.  Бројот на маста за седење е ограничен.  

10 јули (петок)

THE HOUSE THAT JACK BUILT

режија: Lars von Trier

11 јули (сабота)

YOU WERE NEVER REALLY HERE

режија: Lynne Ramsay

Сподели