ноември 28, 2022

Платежните картички направија гужви пред банките

Гужви пред банките може да се забележат во последните неколку денови. Причина се платежните картички кои беа доделени на дел од граѓаните како поддршка поради пандемијата од Ковид-19.

Оваа фотографија е во Куманово, а иста е сликата и низ другите градови ширум земјава каде што граѓаните чекаат да си ги подигнат картичките од банките.

Сподели