декември 8, 2022

Хатиџе ја сними својата прва песна

Хатиџе Муратова, главната протагонистка од документарниот филм „Медена земја“, ја сними својата прва песна „Покрај река Брегалница“.

За ова информираше на својот „Твитер“ профил кинематографот Самир Љума, кој сподели фотографија од Муратова во студио.

Сподели