декември 7, 2022

На кафе со вкус на активност со Марко Новески

Четвртиот ден од неделата го посветуваме на кафе со Марко Новески.

Неговиот ден запопнува во 7 и 45 минути. Пред да ужива во своето кафе Марко ужива во прошетката со кучињата. Кафето го конззумира чисто, без додатоци. Во моментот го снима актуелниот и едукативен квиз ‘Листа за триста ‘ која се емитува на Сител ТВ.

Неговата среќа и уживање ги наоѓа во прошетката со кучињата, спортувањето, луѓето пто го опкружуваат, со еден збор ужива во животот.

Секоја чест Марко. Ти посакувам твојата позитива и среќа да те движат низ сите патеки во животот. А твојата позитивна енергија да насмее и разведри многу лица.

Автор: Даниела Ангелова

Сподели