ноември 28, 2022

Силјановска до ДУИ: Еве како да добиете премиер Албанец во Македонија

Гордана Силјановска Давкова

Професорката Гордана Силјановска Давкова, носител на Изборната единица 1 на ВМРО-ДПМНЕ во емисијата „Заспиј ако можеш“ го коментираше барањето на ДУИ за премиер Албанец.

Таа им испрати порака како до добијат премиер Албанец во Македонија.

Сподели