мај 20, 2022

Комисија за заразни болести: За границите да одлучи владата

граница-1

Прашањето за отворање на границите без негативен Пи-Си-Ар тест и карантин од 14 дена, денеска воопшто не било тема на дискусија на состанокот на Комисијата за заразни болести.

Ова тело не дало свое мислење, туку одлуката ја остава на Владата. Прашањето не било отворено ниту за време на викендот, како што беше претходно најавено.

Сподели