јуни 23, 2021

Луѓе со вистински вредности, Претседателот на Австрија се вози со јавен превоз

Александер ван дер Белен, сојузниот Претседател на Австрија, во јавен превоз.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •