јуни 22, 2021

Шилегов позитивен на ковид-19

Петре Шилегпв

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов објави дека е позитивен на корона вирусот. На својот фејсбук профил тој напиша дека покрај сите мерки кои што ги преземал за лична и заштита на луѓето околу него, сепак тестирањето покажало дека е позитивен на ковид-19.

Во исто време Оливер Спасовски обвинува дека ВМРО-ДПМНЕ ги прекршува мерките и тврди дека СДСМ е одговорна партија.

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •