октомври 24, 2021

Изгубени во преводот

20200612_185437

Ех моја Македонијо, до каде стигнавме. Ќе се ПОТРУДЕЛА на македонски, а овој цело време гледа да ја удоволи.

(Роберт Милески, Фејсбук)

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •