октомври 21, 2021

Вирусот е мртов?

Гордана Силјановска Давкова

Од што се водеше Претседателот Пендаровски кога реши дека нема потреба од ново прогласување на вонредна состојба? Од тврдењето на бившиот реис Сулејман Реџепи дека „вирусот е мртов“?!

(Гордана Силјановска Давкова, Фејсбук)

Сподели
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •