октомври 21, 2021

Колку чинат новите градски автобуси?

Дали се кријат информации за јавни набавки?

Сподели
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Стефчо Негриески

Се потрудив да побарам информација дали е водена постапка за јавна набавка, пребарав и на сајтот за е-набавки ама никаде таква информација нема, дури ни на сајтот на Град Скопје.


Автор: Стефчо Негриески

Сподели
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •